Ο Ολυμπιακός με την ασύλληπτη γκολάρα του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ στο 87’, επικράτησε με 2-1 της Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την περιπέτειά του στο φετινό Europa League.
Οι Ερυθρόλευκοι, που είχαν προηγηθεί στο 52’ με τον Ελ Αραμπί, είδαν τους Βέλγους να τους ισοφαρίζουν στο 75’ με τον Σαμάτα, αλλά ο Μολδαβός αριστερός μπακ με την γκολάρα που πέτυχε στο 87’, έδωσε το τρίποντο της νίκης στους Πειραιώτες.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Αιντραχτ έμεινε στο 1-1 με την Φενερμπαχτσέ. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Οζίλ και οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 41’ με τον Λάμερς.
Μετά τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 3 πόντους. Ακολουθούν οι Αιντραχτ και Φενερμπαχτσέ, που έχουν από έναν βαθμό, ενώ στον πάτο είναι η Αντβέρπ, που ηττήθηκε στο φαληρικό γήπεδο.
Την επόμενη αγωνιστική (30/9), ο Ολυμπιακός παίζει στην Τουρκία με την Φενερμπαχτσέ, ενώ η Αντβέρπ θα υποδεχθεί την Αιντραχτ Φρανφκούρτης.
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει την ανατροπή του αιώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με επιμέρους 31-12, ωστόσο οι πράσινοι επικράτησαν με 74-69 στο Παλατάκι για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Το Μαρόκο «φλερτάρει» τον Ινιέστα για ρόλο-κλειδί στο φιλόδοξο ποδοσφαιρικό του σχέδιο - Ο Καταλανός τεχνικός βρίσκεται στο Ραμπάτ ως προσκεκλημένος της ομοσπονδίας
Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, καθώς η Καλαμάτα εκμεταλεύθηκε την γκέλα του Πανιωνίου με την Ελλάδα Σύρου