Σε μια δήλωση που συζητήθηκε προχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Love It, τόνισε με χιούμορ ότι του αρέσει να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του, αλλά πλέον προτιμά να είναι μία τσιπούρα αντί για γυναίκα.
Τη συγκεκριμένη δήλωση, με το ίδιο χιούμορ, σχολίασε η πρώην σύζυγός του Φωτεινή Ψυχίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.
«Δεν ξέρω ποιος έχει δημιουργήσει τέτοια ψυχολογικά προβλήματα στον Κοργιαλά. Νομίζω όχι εγώ», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας