Ο Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στην Αγγλία το καλοκαίρι, μετά από 18 μήνες, αποδεχόμενος την πρόταση της Φούλαμ. Ο Πορτογάλος, ο οποίος πέρασε και από τον πάγκο του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Sky Sports» και εξήγησε γιατί η επιστροφή στο Νησί ήταν ο μεγάλος στόχος του.
«Θέλω να είμαι ειλικρινής, πάντα η προτεραιότητα μου ήταν να γυρίσω στην Αγγλία. Είχα επιλογές να εργαστώ σε άλλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά εγώ περίμενα μία ευκαιρία στην Premier League» ανέφερε αρχικά ο Σίλβα.
Κατόπιν, ο Σίλβα τόνισε πως αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις: «Τώρα είμαι καλύτερος προπονητής απ’ ότι όταν πρωτοήρθα στην Αγγλία. Τότε, προερχόμουν από δουλειές στον Ολυμπιακό και στη Σπόρτινγκ, ομάδες που κατέκτησα τίτλους και έπαιξα στο Europa League. Ήταν άλλες οι συνθήκες και οι απαιτήσεις.
Αλλά η Premier League ήταν μία άλλου είδους πρόκληση. Κάθε βδομάδα αντιμετώπιζα πιο δυνατές αντιπάλους, προπονητές και παίκτες. Αυτό απαιτούσε από μένα και το επιτελείο μου να αποδεικνύουμε διαρκώς την αξία μας και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα.
Δούλεψα στη Χαλ το 2017 και τώρα ανέλαβα τη Φούλαμ. Πρέπει να είμαι καλύτερος από τότε και με τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει, τις καλές και τις κακές στιγμές μου. Όλα όσα έζησα με κατέστησαν πιο ικανό και έτοιμο να αντιμετωπίσω οτιδήποτε προκύψει στην καριέρα του».
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Ο Έντσο Μαρέσκα διέψευσε ρεπορτάζ που τον ήθελε ως πιθανό αντικαταστάτη του Περ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Σίτι, στην περίπτωση που ο Ισπανός αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ.
Ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Τόμας Ματσιούλις, παραδέχθηκε πως υπάρχει... θέμα με τον Μόουζες Ράιτ, ο οποίος μετά το τρομερό ξεκίνημά του στη σεζόν, βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να φθίνει.