Η Μάντσεστερ Σίτι αφαίρεσε όλα τα είδη στη μπουτίκ που είχαν να κάνουν με τον Μπεντζαμίν Μεντί, μετά τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Γάλλος αμυντικός.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση με τον Μπεντζαμίν Μεντί και προσπαθεί να το δείξει με κάθε τρόπο.
Οι «Πολίτες» αφαίρεσαν κάθετι που τους συνδέει με τον Γάλλο αριστερό μπακ και από την μπουτίκ του συλλόγου. Φανέλες, κούπες και διάφορα άλλα προϊόντα με το όνομά του δεν υπάρχουν πουθενά, με την Σίτι να τον «εξαφανίζει» από την ομάδα.
Θυμίζουμε πως ο Μπεντζαμίν Μεντί κατηγορείται για την διάπραξη τεσσάρων βιασμών (οι τρεις στην ίδια γυναίκα) και μιας σεξουαλικής επίθεσης σε τρεις γυναίκες, με την υπόθεση να αναμένεται να εκδικασθεί στις 24 Ιανουαρίου.
Μέχρι τότε, ο Γάλλος θα παραμείνει στη φυλακή, με τις αγγλικές αρχές να μην κάνουν δεκτή την αίτηση αποφυλάκισής του με την καταβολή χρηματικής εγγύησης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Αντί να βγάλει βίντεο με τις επίμαχες φάσεις του Κυπέλλου, η ΚΕΔ του Λανουά διέρρευσε ότι δήθεν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση των διαιτητών. Έτσι, χωρίς αποδείξεις, μόνο λόγια του αέρα
Σύμφωνα με τη Daily Mail ο ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει επιθυμεί να φέρει το προσεχές καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό τον 34χρονο αρχηγό της Ρέιντζερς, Τζέιμς Ταβερνιέ.