Η Γιουνγκ Μπόις αντιμετώπισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελβετία, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με έναν από τους οπαδούς των γηπεδούχων, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει… τούμπες μπροστά στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων!
Στο 78ο λεπτό και ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κερδίσει φάουλ και σχεδόν όλοι οι παίκτες βρισκόντουσαν στην μεγάλη περιοχή της Γιουνγκ Μπόις, υπήρξε εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο.
Οι σεκιουριτάδες τον κυνήγησαν, με τον εισβολέα να κάνει… τούμπες μπροστά στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια να ακινητοποιείται από τους άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»