Ο Προμηθέας Πατρών κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων επικρατώντας της Ακαδημίας ΔΕΚΑ με 61-60 στο κλειστό του Πανελληνίου.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου, καθώς ο Προμηθέας Πατρών κέρδισε φάουλ σε νεκρό χρόνο ουσιαστικά με τον Νίκο Βασιλείου να ευστοχεί σε μία βολή και να χαρίζει την πολύτιμη νίκη και τον τίτλο στην ομάδα του.
Μάλιστα ο Βασιλείου ήταν ο κορυφαίος παίκτης για τον Προμηθέα Πατρών καθώς είχε 25 πόντους 11 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.
Από την άλλη πλευρά ο μόνος που ξεχώρισε για την ομάδα της Ακαδημίας ΔΕΚΑ ήταν ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ ο οποίος πέτυχε 31 πόντους και μάζεψε και 16 ριμπάουντ και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για τους ηττημένους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
LIVE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.