Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Ελεν Ντε Τζένερις μας δείχνει πώς περνά τον χρόνο στο σπίτι της.
Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως φέτος είναι η τελευταία της χρονιά στην τηλεόραση και της εκπομπής της που επί 19 χρόνια μονοπωλούσε το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών.
Οι καταγγελίες που πήραν μορφή χιονοστιβάδας για τον κακό της χαρακτήρα της κόστισαν, με την εικόνα της να καταρρέει στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο.
Τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι πολύ χαμηλά και η δημοφιλία της βρίσκεται στο ναδίρ.
Εκείνη ωστόσο, παρά την δύσκολη επαγγελματικά εποχή, χαίρεται την καθημερινότητα στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς παρέα με την σύζυγό της, Πόρσια.
Μαζί τους ζούνε φυσικά και τα κατοικίδιά τους.
Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram γυμνάζεται με τον…σκύλο της!
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.