Ρόντμαν – «Μου φαίνεται περίεργο που είμαι ακόμα ζωντανός»
Ο Ντένις Ρόντμαν μίλησε για όσους του έλεγαν πως δεν θα φτάσει τα 55 χρόνια ζωής. αναφέροντας ότι πλέον του φαίνεται περίεργο που είναι ακόμα ζωντανός.
Στις προβλέψεις πως δεν επρόκειτο να ζήσει αρκετά χρόνια λόγω των καταχρήσεων, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς, Ντένις Ρόντμαν.
O πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ τόνισε του έλεγαν ότι δεν θα ζήσει πάνω από 55 χρόνια, ενώ επισήμανε ότι κάποιο… χέρι είναι πάνω του και τον προστατεύει.
Οι δηλώσεις του Ντένις Ρόντμαν:
«Μου έχει προκαλέσει έκπληξη το γεγονός ότι είμαι ακόμη ζωντανός, γιατί πολλοί νόμιζαν πως θα είμαι νεκρός στα 40, στα 45, στα 50, ή στα 55 μου χρόνια με τη ζωή που κάνω.
Έκλεισα τα 60 πλέον και είμαι ακόμη εδώ. Κάποιο χέρι είναι από πάνω μου, με προστατεύει και πιστεύει πως έχω πολλά ακόμη να προσφέρω στον κόσμο».
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί την πρώτη φορά»
- Οι ευχές του Λιονέλ Μέσι για τη νέα χρονιά (pic)
- Στην Άστον Βίλα ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος εξτρέμ Άλισον!
- Χαμός στο Χ από οργισμένους οπαδούς της Λίβερπουλ – «Διώξτε τον Σλοτ τώρα»
- LIVE: Μπρέντφορντ – Τότεναμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)

















































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442