Χρηματοδοτήσεις σε εννέα δήμους για τη διαχείριση του μεταναστευτικού
Οι δήμοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Θηβαίων, Ιωαννιτών, Κω, Λαυρεωτικής, Μυτιλήνης, Πωγωνίου, Ωρωπού και Χίου επιδοτούνται με 2.347.400 ευρώ συνολικά, για δημοτικά έργα, μετά από προτάσεις που κατέθεσαν, κατά την κρίση τους και βάσει των τοπικών αναγκών.
Εγκρίθηκαν από το Ταμείο Αλληλεγγύης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου χρηματοδοτήσεις για εννέα δήμους, στο πλαίσιο της στήριξης των τοπικών κοινωνιών που συμβάλλουν στη διαχείριση του μεταναστευτικού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, οι δήμοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Θηβαίων, Ιωαννιτών, Κω, Λαυρεωτικής, Μυτιλήνης, Πωγωνίου, Ωρωπού και Χίου επιδοτούνται με 2.347.400 ευρώ συνολικά, για δημοτικά έργα, μετά από προτάσεις που κατέθεσαν, κατά την κρίση τους και βάσει των τοπικών αναγκών.
Σημειώνεται, ότι συνολικά έχουν διατεθεί -μέσω του Ταμείου Αλληλεγγύης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου- 15.432.741,07 ευρώ σε 27 δήμους ανά την επικράτεια.

- «Αξιωματούχοι του Ιράν που διαπραγματεύονται φοβούνται να το πουν» λέει ο Τραμπ
- Γυμναστική: Το εμπόδιο που μας επηρεάζει όλους αλλά δεν το ξέρουμε
- Άστατος ο καιρός την Πέμπτη – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Γαλλία: Ποιοι κέρδισαν και ποιοι έχασαν στις κάλπες
- Pussycat Dolls: Εκτός επανένωσης η Τζέσικα Σούτα
- Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε: Οι μικρές αποδράσεις μας κάνουν καλό
- Στην Ισπανία δημιουργείται «Παρατηρητήριο φορολογουμένων»
- ΔΝΤ: Δρόμος στρωμένος με «αγκάθια» για την ελληνική οικονομία – Το «μαύρο» σενάριο για την ανάπτυξη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442