Νίκος Χαρδαλιάς – Νέα ενημέρωση στις 21:30 για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα
Ακόμα μια ενημέρωση για τις πυρκαγιές που κατακαίνε την Ελλάδα για πέμπτη συνεχόμενη μέρα θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στις 21:30
Ακόμα μια ενημέρωση για τις πυρκαγιές που κατακαίνε την Ελλάδα για πέμπτη συνεχόμενη μέρα θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στις 21:30.
Νωρίτερα, στη μεσημεριανή ενημέρωση, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι έγινε πολύ σκληρή προσπάθεια όλη τη νύχτα ώστε μέσα στις επόμενες ώρες αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο οι πυροσβεστικές δυνάμεις να καταφέρουν να οριοθετήσουν το μέτωπο της πυρκαγιές στην Αττική.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι για τις φωτιές στην Εύβοια καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό του μεγάλου μετώπου ενώ τόνισε ότι η μάχη συνολικά με τις πυρκαγιές δυσκολεύει λόγω των διαρκών αναζωπυρώσεων.
Σε ότι αφορά την Αττική ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε είναι πολλές οι αναζωπυρώσεις στην πυρκαγιά της Πάρνηθας, ενώ σημείωσε ότι καταφέραμε να ανακόψουμε το μέτωπο στη Μαλακάσα ενώ η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς στον Άγιο Στέφανο και στο Πευκόφυτο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.