Σίριαλ τέλος! Ο Σέρχιο Αραούχο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.
Έπειτα από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η Ένωση γνωστοποίησε πως έφθασε σε οριστική συμφωνία με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του «Τσίνο», ο οποίος επιστρέφει στους Κιτρινόμαυρους άλλη μια φορά, ωστόσο πλέον ως μόνιμος.
Με ανάρτησή της στα social media, η ΑΕΚ καλωσόρισε τον Αργεντινό στην ομάδα, ο οποίος πλέον ανήκει στους Κιτρινόμαυρους, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ.
Τη μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ επισημοποίησε και η Λας Πάλμας από την πλευρά της, με τους Ισπανούς μάλιστα να κάνουν γνωστό και το ποσό το οποίο θα δώσει η Ένωση, το οποίο αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, με το 20% να πηγαίνει στην Μπόκα Τζούνιορς.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αγορά του Σέρχιο Αραούχο από την ισπανική Λας Πάλμας. Ο Αργεντινός άσος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας για 3 +1 χρόνια και πήρε και πάλι τη φανέλα με το Νο11 στην πλάτη.
Ο Σέρχιο Εζεκιέλ Αραούχο γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1992 στην πόλη Νεουκέν της Αργεντινής. Εντάχθηκε από πολύ μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της Μπόκα Τζούνιορς και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2009-10, στα 18 του χρόνια. Αγωνίστηκε συνολικά σε 22 αγώνες (1 γκολ) και πανηγύρισε το πρωτάθλημα Απερτούρα 2011.
Το 2012 δόθηκε δανεικός στην Μπαρτσελόνα Β, με την οποία αγωνίστηκε σε 34 αγώνες και πέτυχε 7 γκολ τη σεζόν 2012-13. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του στην Τίγκρε της Αργεντινής τη σεζόν 2013-14 (12 αγώνες – 2 γκολ) και στην Λας Πάλμας τη σεζόν 2014-15, με την οποία σκόραρε 25 φορές σε 43 αγώνες της Σεγούντα Ντιβισιόν!
Η ισπανική ομάδα επέστρεψε το 2015 στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη βοήθεια του «Ελ Τσίνο», ο οποίος αγωνίστηκε σε 43 αγώνες και πέτυχε 7 γκολ με τον σύλλογο των Καναρίων Νησιών στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου σε μιάμιση σεζόν (Αύγουστος 2015-Δεκέμβριος 2016).
Την περίοδο 2016-17, στο διάστημα που αγωνίστηκε με την ΑΕΚ ως δανεικός, ο Αραούχο πήρε μέρος σε 21 αγώνες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, πετυχαίνοντας 9 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ. Με το δικό του νικητήριο γκολ στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έφερε την ΑΕΚ στην πρώτη θέση των playoffs, κάνοντας το πρώτο καθοριστικό βήμα για την επιστροφή της ομάδας μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ακολούθησε η ανανέωση του δανεισμού του στην ΑΕΚ την τελευταία μέρα του Αυγούστου του 2017 και ο Αργεντινός σκόραρε 11 φορές σε 23 ματς, βάζοντας έντονα και τη δική του σφραγίδα στην κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ. Στο Κύπελλο είχε 2 γκολ σε 8 αγώνες και στο Europa League ένα τέρμα σε 8 ματς. Στις 31 Ιανουαρίου 2020, πάλι τελευταία ημέρα των μεταγραφών, επέστρεψε στην ΑΕΚ για την τρίτη του θητεία με την κιτρινόμαυρη φανέλα και σε 15 αγώνες πρωταθλήματος σκόραρε τρεις φορές.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Ροντινέι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» ενώ αναφέρθηκε και στη «μαύρη επέτειο» της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.
LIVE: Κηφισιά – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Ατρόμητος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.