Την πρώτη έξοδό της έκανε το πρωί του Σαββάτου (10/07) η Χριστίνα Μπόμπα.
Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε μια μίνι φούστα με ροζ απόχρωση, ένα λευκό t-shirt και απόλαυσε μια βόλτα μέχρι το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της.
«Η μεγάλη έξοδος», σημείωσε η ίδια στη φωτογραφία και παρά το γεγονός ότι φορούσε μάσκα προστασίας εύκολα καταλαβαίνει κανείς το μεγάλο χαμόγελο ευτυχίας της.
Και πώς όχι αφού στο σπίτι την περιμένουν τα δίδυμα κοριτσάκια της.
Η Χριστίνα έχει ήδη χάσει 14 κιλά και πλέον η αλλαγή στο σώμα της φαίνεται.
Η ίδια εξάλλου απαντώντας σε πρόσφατες ερωτήσεις των followers της, αποκάλυψε:
«Το σώμα επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν ξέρω… βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό.
Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό, όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά. Είναι όμως το τελευταίο που σκέφτομαι».
Δείτε παρακάτω την Χριστίνα Μπόμπα στην πρώτη της έξοδο:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας