Σιωπηλός Δρόμος: Σήμερα το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς του Mega
Οι αγαπημένοι μας ήρωες θα μας αποχαιρετήσουν με έναν μοναδικό τρόπο.
Αυλαία θα ρίξει απόψε (4/7) στις 21:00 ο Σιωπηλός Δρόμος. Η δραματική σειρά μυστηρίου του Mega που καθήλωσε τους τηλεθεατές θα τελειώσει, με τον κάθε ήρωα να βρίσκει τη δική του αλήθεια στο τέλος του δρόμου.
Το δυνατό σενάριο με την υπογραφή του κορυφαίου συγγραφικού διδύμου Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, η κινηματογραφική αισθητική του σκηνοθέτη Βαρδή Μαρινάκη και οι εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό και απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές.
Αναλυτικά, όσα θα δούμε απόψε στο τελευταίο επεισόδιο:
Η Αθηνά ανησυχεί για τον Πέτρο, και ενώ αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή της να παραδώσει τα χρήματα στον Βασίλη, ένα αναπάντεχο γεγονός θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια Καρούζου. Ο Μιχάλης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ομολογία, ενώ στο κρησφύγετο οι απαγωγείς περιμένουν τον ενορχηστρωτή να σημάνει το τέλος. Μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων και τραγικών γεγονότων, η αστυνομία θα φτάσει στην ταυτοποίηση του ενορχηστρωτή. Η σύλληψή του είναι θέμα ωρών, εκείνος όμως δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
- ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΡΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
- ΣΕΝΑΡΙΟ: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΚΟΒΑΛΗΣ – ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΑΜΠΑΝΗ
- ΔΙΕΥΘ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΑΜΟΝ ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ
- ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: TED REGKLIS
- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: ΡΑΝΙΑ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
- LINE PRODUCER: ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
- EX. PRODUCER: ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ – ΠΑΘΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ
- ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: FILMIKI PRODUCTIONS
- Pierrakakis at Eurogroup: Targeted Measures, Priority for Most Vulnerable Households
- Συμφωνία Σπαλέτι – Γιουβέντους μέχρι το 2028
- Στο Άγιο Όρος ο Βασίλης Κικίλιας για αυτοψίες σε λιμένες
- Greeks Among Least Satisfied With Housing Conditions in EU
- «Ποια ομάδα της Euroleague είναι φαβορί για τον Χίφι το καλοκαίρι»
- Ποιοι είναι οι έξι λόγοι που ο σκύλος μυρίζει το πάτωμα του σπιτιού;
- Όταν η Chanel φώτισε τα πουκάμισα Charvet, ένα από το καλύτερα κρυμμένα μυστικά του Παρισιού
- Βεζένκοφ: «Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά εγώ δεν θα τον χαιρετούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442