Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σμαράγδα Αδαμοπούλου: Ο Σιωπηλός Δρόμος και το ντεμπούτο στην τηλεόραση

Σμαράγδα Αδαμοπούλου: Ο Σιωπηλός Δρόμος και το ντεμπούτο στην τηλεόραση

Η ηθοποιός της σειράς του MEGA μιλά για την εμπειρία της στην μικρή οθόνη.

Την Σμαράγδα Αδαμοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην αστυνομική σειρά του MEGA, Σιωπηλός Δρόμος. Ο ρόλος της ως Μάγια Σταύρου ξεχώρισε από νωρίς, καθώς η αστυνομικός που υποδύεται καλείται να βοηθήσει στην εξιχνίαση του μυστηρίου με την απαγωγή των εννέα παιδιών, σώζοντας τις ζωές τους.

Η ηθοποιός, που έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση μέσα από αυτή τη σειρά, μίλησε στο TV24 και σημείωσε: «Είμαι πολύ τυχερή με τη συνθήκη που βρήκα. Η αλήθεια είναι ότι είχα έναν ενδόμυχο φόβο σχετικά με τη δημοσιότητα που δίνει το μέσο καθώς έχει μεγάλη εμβέλεια. Όμως έχω πέσει στα μαλακά και σε πολύ καλά χέρια σε όλα τα επίπεδα, στον σκηνοθέτη, την παραγωγή, τους συναδέλφους και το κανάλι».

Όσο για το αν δυσκολεύτηκε στη δόμηση του ρόλου απάντησε: «Αρχικά υπήρχαν τα τεχνικά ζητήματα με τα οποία έπρεπε να συντονιστώ και να βρω τους ρυθμούς μου. Με βοήθησαν όλοι σε αυτό και υπήρχε πολύ καλή διάθεση και θέληση. Από την άλλη, οι πρόβες ήταν πολύ βοηθητικές και δεν υπήρχε στιγμή που δεν ήμουν εκεί προκειμένου να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Ήμουν σαν ένα παιδί που ρουφάει σαν σφουγγάρι τα όσα μαθαίνει κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Από εκεί και πέρα είχαμε το βιογραφικό του ρόλου μας. Η Μάγια Σταύρου λοιπόν που υποδύομαι εγώ είναι μια αστυνομικό που εργάζεται σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον και η απαγωγή των παιδιών είναι η πρώτη μεγάλη υπόθεση στην οποία παίρνει μέρος. Είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της και δείχνει πολύ ζήλο, ένα σημείο στο οποίο μοιάζουμε».

Για το γεγονός ότι η Μάγια είναι ήρεμη δύναμη και δείχνει να είναι απόλυτα πειθαρχημένη: «Μέσα της μπορεί να βράζει αλλά κρατάει την ισορροπία και τη διαύγεια της για να πάει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω. Ο Νάσος είναι πιο πολλά χρόνια στο σώμα και επικεφαλής της υπόθεσης αλλά είναι παράλληλα δυναμικός και παρορμητικός. Εκεί μπαίνει η Μάγια που έχει πιο καθαρή σκέψη και τη δύναμη να συνεχίσει χωρίς να αποσπάται κι αυτό, όπως είπατε, απαιτεί πειθαρχεία, που την έχει, και ψυχραιμία».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024