Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικόλας Παπαγιάννης: Αποκαλύπτει τη συνέχεια του ρόλου του στον «Σιωπηλό Δρόμο»

Νικόλας Παπαγιάννης: Αποκαλύπτει τη συνέχεια του ρόλου του στον «Σιωπηλό Δρόμο»

Ο «Μιχάλης» μας δίνει το πιο δυνατό spoiler για την αγαπημένη σειρά του MEGA.

Για τον ρόλο του απαγωγέα που έχει στον «Σιωπηλό Δρόμο», το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και για την αγάπη του για τη μουσική μίλησε ο Νικόλας Παπαγιάννης.

Ο «Μιχάλης» της σειράς του MEGA είπε στο Downtown:«Η τηλεόραση που προτείνει ο «Σιωπηλός Δρόμος» με αφορά απόλυτα. Δεν θα μπορούσα να ερμηνεύσω κανένα ρόλο χωρίς να προσπαθήσω να τον κατανοήσω, όσο ακραίος κι αν φαίνεται. Ψάχνω το τραύμα του, τα σκοτεινά του κίνητρα για να αντιληφθώ τις πράξεις του. Με έναν τρόπο τον υπερασπίζομαι. Επίσης, οι τεράστιες διαφορές και διαφωνίες μου μαζί του τις περισσότερες φορές κάνουν εξαιρετικά διασκεδαστική την όλη διαδικασία».

Για το αν θα έλεγε ότι είσαι ο κακός της χρονιάς, απάντησε: «Αν είμαι, θα αποδειχθεί άμεσα. Σίγουρα ο Μιχάλης είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, γεμάτο σκιές. Προσπαθώ να δημιουργήσω έναν ήρωα που θα μπορούσε κάτω από άλλες συνθήκες να είναι ο κολλητός σου. Αλλά δεν είναι. Και δεν θα γίνει ποτέ».

Για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός: «Αυτή η απόφαση ζούσε μέσα μου, αλλά αποκαλύφθηκε μετά το σχολείο. Ο πρώτος που μοιράστηκα την πρόθεση μου αυτή ήταν ο πατέρας μου, που ουσιαστικά ήταν και ο πρώτος μου δάσκαλος. Έτσι σιγά-σιγά, και χωρίς να το καταλάβουμε, δημιουργήθηκε μια σχέση ηθοποιών με βαθύ σεβασμό και εκτίμηση».

Στο ερώτημα γιατί ασχολείται και με τη μουσική, αποκρίηκε: «Δεν μπορώ να θυμηθώ στιγμή της ζωής μου που δεν ήμουν καλλιτεχνικά ανήσυχος. Όλα τα σκοτάδια τα παράξενα, τα όμορφα και τους φόβους μου τα έκανα κυριολεκτικά τραγούδι. Με την τέχνη δεν συναντήθηκα, με την τέχνη συνυπάρχω. Παιδιόθεν έβρισκα χώρο προσωπικό, μυστικό και απαραβίαστο στην τέχνη. Με όλη την άγνοια και την παρόρμηση ενός παιδιού, που έδωσε το χέρι στον ενήλικο καλλιτέχνη που είμαι σήμερα. Όσο διατηρώ κάτι από το τότε, νιώθω καλά. Τα ερεθίσματα είναι άγνωστα, γιατί η ψυχή μου τα εντόπισε και όχι το μυαλό. Η πρώτη και πολύχρονη σχέση μου με την τέχνη ξεκινά με τη μουσική. Η μουσική μου σύστησε όλες τις υπόλοιπες τέχνες».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024