Νίκος Μουτσινάς: Αλλάζει ώρα η εκπομπή του;
Η τηλεοπτική χρονιά του Νίκου Μουτσινά είχε κάποιες δυσκολίες, αλλά γενικώς πήγε αρκετά καλά με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης
Σκέψεις επικρατούν για τη μετακίνηση του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» σε άλλη ζώνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα», επικρατέστερο σενάριο είναι να μετακινηθεί ο γνωστός παρουσιαστής στη ζώνη 16:00 – 18:00.
Η τηλεοπτική χρονιά του Νίκου Μουτσινά είχε κάποιες δυσκολίες, αλλά γενικώς πήγε αρκετά καλά με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γεγονός ότι κάποιες ημέρες υπήρχε έντονη επικαιρότητα ή είχε ψηλότερα ποσοστά το Ρουκ Ζουκ που είναι απέναντί του στην ψυχαγωγική ζώνη και απευθύνεται σε παρόμοιο κοινό προκαλώντας πίεση στο «Καλό Μεσημεράκι», οδηγεί σε σκέψεις μετακίνησης του παρουσιαστή στη ζώνη 16:00 – 18:00.
Κι ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου αναμένεται να μείνει αμετακίνητη, πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της μετακίνησης του Νίκου Μουτσινά, από τις 15:00 που έβγαινε μέχρι σήμερα, να βγαίνει πλέον στις τέσσερις το απόγευμα. Σύμφωνα πάντα με όσα μετέδωσε το «Έλα Χαμογέλα», τόσο ο ίδιος ο παρουσιαστής, του οποίου η εκπομπή έριξε αυλαία για το καλοκαίρι, όσο και ο ΣΚΑΙ το επιθυμούν.
Όπως όλα δείχνουν θα δούμε μια νέα εκδοχή της εκπομπής, η οποία θα είναι ενισχυμένη με περισσότερους χώρους και αλλαγή του περιεχομένου.
- Ο Χέις-Ντέιβις «πακετάρει» βαλίτσες και άναψε… φωτιές στα social media (vid)
- Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών του στη Μεσσαρά
- Η ανατριχιαστική ιστορία του ασύλου Pennhurst που ενέπνευσε τη σειρά Stranger Things
- Αλεξανδρούπολη: Κλειστά σχολεία σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί, λόγω παγετού και χιονοπτώσεων
- Πάτρα: Γυναίκα απειλεί να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας
- Το αρνητικό ρεκόρ 110 χρόνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)
- Κικίλιας: Ενισχύουμε την επιχειρησιακή συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου στη θαλάσσια ασφάλεια
- Πατάει τις κόκκινες γραμμές των αγροτών η κυβέρνηση – Νέες απειλές Μαρινάκη και τελεσίγραφα για τη σύνθεση των επιτροπών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442