Από μέρα σε μέρα περιμένουν ο Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, να υποδεχθούν το μωρό τους.
Ο γνωστός σεφ και η κούκλα αγαπημένη του επέλεξαν από την αρχή της σχέσης τους να κρατήσουν πολύ χαμηλούς τόνους, γεγονός που εξακολουθούν να κάνουν μέχρι σήμερα. Σε πολύ λίγο η αγάπη τους πρόκειται να επισφραγιστεί με τον ερχομό του γιου τους.
Ο Άκης Πετρετζίκης είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, ότι ο γιος του θα γεννηθεί μέσα στον Ιούνιο, ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται, εκείνος έχει άλλα σχέδια. Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σεφ ανυπομονούν για τη γέννησή του.
Το πρωί της Τρίτης, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαδικτυακούς φίλους του Άκη Πετρετζίκη, αφού ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία αναμφίβολα είναι μία κούκλα.
Δείτε την ανάρτηση
“40 εβδομάδες και ακόμα περιμένουμε”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης στη φωτογραφία του.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας