Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε στο ματς της Γαλλίας με την Πορτογαλία (2-2) και τόνισε πως η νίκη είναι πιο σημαντική από τα τέρματα
Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να πέτυχε δύο γκολ με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Πορτογαλία (2-2), όμως τόνισε ότι πιο σημαντική από τα τέρματα είναι η νίκη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Σε ατομικό επίπεδο, μένω όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος, ξέρω τι να κάνω και τι να καταφέρω. Σημείωσα δύο γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να νικήσεις. Όλοι περίμεναν αυτά τα γκολ, έπειτα από έξι χρόνια αναμονής και την επιστροφή μου.
Είμαι παίκτης που έχει συνηθίσει να έχει αυτήν την πίεση. Μόλις σημείωσα το πρώτο γκολ, είδα τον ενθουσιασμό των φιλάθλων και αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη και μου επέτρεψε να παραμείνω συγκεντρωμένος και να βάλω και το δεύτερο.
Ήξερα, όταν επέστρεψα, πως η κριτική είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έτσι είναι. Όμως δεν τα παρατάω ποτέ. Κάθε φορά που παίζω, θέλω να σκοράρω. Προπονούμαι ασταμάτητα. Η πίεση υπάρχει και ακόμα και σήμερα (χθες) λίγο περισσότερο, αφού όλοι περίμεναν αυτό το γκολ.
Υπάρχει διαφορετική πίεση απ’ ό,τι σε ένα σύλλογο, δεδομένου ότι είναι μια ολόκληρη χώρα, και αυτό με παρακινεί κάθε φορά να δώσω περισσότερα».
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.