Τσεχία και Αγγλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους (22:00) για την τρίτη και καθοριστική αγωνιστική του 3ου ομίλου του Euro 2020, με τους δύο προπονητές να ανακοινώνουν τις ενδεκάδες των ομάδων τους.
Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ χρειάζεται μόνο νίκη για να κατακτήσει την πρωτιά, ενώ οι Τσέχοι βολεύονται και με την ισοπαλία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (+2 έναντι +1).
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) μετά από αίτημα του δικεφάλου.