Γιώργος Θεοφάνους: Χαμός στο Πρωινό – «Μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως»
Η ανάρτηση του Γιώργου Θεοφάνου για το ρεπορτάζ της εκπομπής και η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα
Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Θεοφάνους και την εκπομπή «Πρωινό».
Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (14/6) , ο μουσικοσυνθέτης είδε το όνομα του να «πρωταγωνιστεί» σε ρεπορτάζ του «Πρωινού» και να αναφέρεται πως εκείνος δίνει «μάχη» με άλλους συνθέτες προκειμένου να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο.
Λίγη ώρα μετά την προβολή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, ο Γιώργος Θεοφάνους, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram έκανε λόγο για «ασυναρτησίες» ενώ διευκρίνισε πως αυτές τις μέρες βρίσκεται σε νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε χειρουργείο και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο.
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just. Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ»
View this post on Instagram
Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την αντίδρασή του στον αέρα της εκπομπής αναφέροντας:
«Ο Θεοφάνους μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως. Αν βγει κάποιος και πει κάτι που δεν ισχύει… Εμείς το χλευάσαμε κι ο Βαγγέλης Περρής είπε για Μπετόβεν και Μότσαρτ. Ο Θεοφάνους, που είναι κι εύθικτος, μου έστειλε ένα έντονο μήνυμα. Αν δεν του έχει γίνει πρόταση και το έχουμε βγάλει από το στομάχι μας, δικαίως τσαντίστηκε.
Δεν πήραμε να τον ρωτήσουμε».
Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους για το θέμα κι ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να ρωτήσουν αν υπήρξε προσέγγιση από επιχειρηματία για τον Τριαντάφυλλο, ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε: «Τι σιγά το ένα και το άλλο; Δεν είναι ωραία η εικόνα που δημιουργούμε».
- Συνταγή: Ριζότο γλυκοπατάτας
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)














































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442