Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτα Βλαντή: Παντρεύτηκε στην Ύδρα - Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Παναγιώτα Βλαντή: Παντρεύτηκε στην Ύδρα – Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Η τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 12 Ιουνίου η Παναγιώτα Βλαντή και ο Γιάννης Βλάχος. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στην Ύδρα με ελάχιστους καλεσμένους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Love It», ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα, στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους παρουσία μόλις 50 ατόμων. Η Παναγιώτα έφτασε με καΐκι σον ναό συνοδευόμενη από τον μπαμπά της. Ακολούθησε δεξίωση σε μαγαζί κοντά στο λιμάνι του νησιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν μαζί τρία χρόνια.

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι έχουν παλέψει στη ζωή τους πολύ, αυτό τους δίνει αυτόματα εξουσία. Αυτοί που έχουν παλέψει, πού έχουν κατακτήσει πράγματα και ταυτόχρονα είναι απλοί, σεμνός. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα», θυμίζουμε είχε πει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της.

Σε ερώτηση για το αν έτυχε να συναντήσει τέτοιο άνθρωπο στη ζωή της απάντησε: «Ναι αμέ, είναι η σχέση που έχω τώρα. Δεν έχω λόγο να το κρύβω, είμαι καλά σε αυτή τη σχέση. Ο άνθρωπος αυτός είναι εκτός του δικού μου χώρου και δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Έχω μια ωραία σχέση μ’ έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δε θέλει να μιλάω πολύ για τη σχέση μας. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, με την έννοια της προσωπικότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ σεμνός».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024