Τσιτσιπάς: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχω κάνει στο χώμα του Παρισιού»
Χαρούμενος, όπως άλλωστε ήταν λογικό, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 σετ επί του Μεντβέντεφ που τον έστειλε στον ημιτελικό του Rolland Garros. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι με τον Ζβέρεφ
Χαρούμενος, όπως άλλωστε ήταν λογικό, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 σετ επί του Μεντβέντεφ που τον έστειλε στον ημιτελικό του Rolland Garros. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι με τον Ζβέρεφ.
Ο Έλληνας τενίστας θα αναμετρήθει με τον Ζβέρεφ στον ημιτελικό την Παρασκεύη (11/06), ελπίζοντας να καταφέρει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.
«Έπαιζα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες και προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αισθανόμουν ότι έπαιζα καλά» είπε μετά τη μεγάλη νίκη του.
«Νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες που έχω κάνει εδώ στο χώμα του Παρισιού. Πραγματικά μου επανέρχονται οι ωραίες μνήμες που έχω από όσα έχω ζήσει εδώ και προσπαθώ να φτάσω, όσο γίνεται πιο μακριά» συμπλήρωσε.
Για τη διαφορά αναμέσα στους δύο αθλητές στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, δεν υπήρχα πολλά break και οι δύο σερβίραμε αρκετά καλά. Η διαφορά ήταν στο τέλος που ήμουν 40-0 κάτω και για μένα ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι. Προσπάθησα να μείνω πνευματικά στο παιχνίδι, συγκεντρωμένος και να μην αφήσω ούτε αυτό το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το ξεπέρασα».
Για τον ημιτελικό με τον Ζβέρεφ και αν έχει ανάγκη από ξεκούραση: «Πρέπει να μείνω φρέσκος και ξεκούραστος. Όλη η προσοχή μου και η συγκέντρωσή μου είναι σε αυτό το κομμάτι».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Η Άρσεναλ νίκησε με 2-1 την Μπράιτον και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League – Τρίτο σερί τρίποντο για την Λίβερπουλ (2-1), νίκες για Μπρέντφορντ (4-1) και Φούλαμ (1-0).
Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο με την είδηση ότι ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Βαλένθια έχασε τη ζωή του σε ναυάγιο στην Ινδονησία μαζί με μέλη της οικογένειάς του
H Φιορεντίνα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πάρμα, από την οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 για τη 17η αγωνιστική της Serie A, επιστρέφοντας στις ήττες μετά την ευρεία νίκη επί της Ουντινέζε.