Με δεκάδες αναρτήσεις πανηγύρισαν οι Έλληνες χρήστες του Twitter την επιτυχία της Μαρίας Σάκκαρη με την πρόκριση της στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.
Όλοι της έδωσαν συγχαρητήρια και της ζήτησαν να συνεχίσει να ανυψώνει τη χώρα μας στις μεγάλες διοργανώσεις του τένις!
Δείτε ορισμένα από τα tweets:
«Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της νίκης #Σακκαρη επί της Swiatek και την φόρμα στην οποία βρίσκεται, νίκησε την περσινή νικήτρια η οποία είχε να χάσει σετ απ’ το 2019!!».
«Συνέχισε να υψώνεις την Ελλάδα!».
«ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ».
«Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία #Σάκκαρη προκρίθηκε στην 4άδα του ιστορικού Grand Slam».
«Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά και συγκίνηση! Παρακολουθούσαμε στο #RolanGarros από παιδιά μεγάλους τενίστες κι έφτασε η στιγμή να θαυμάζουμε και να πανηγυρίζουμε για δυο ελληνόπουλα!».
«Τελευταία κίνηση… Κραυγή νίκης… Και έφυγε για τα ημιτελικά! ΤΕΡΑΣΤΙΑ».
«Σας ευχαριστούμε @mariasakkari & @steftsitsipas. Μεγάλη περηφάνια και χαρά να πανηγυρίζεις για 2 ελληνόπουλα!».
«Θερμά συγχαρητήρια στη @mariasakkari, την πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που προκρίνεται στα ημιτελικά του #rollandgarros2021 στο #Παρίσι!».
«Η Μαρία έγινε το μεγάλο φαβορί για την κούπα, τώρα αν συνεχίσει να παίζει έτσι, θα την σηκώσει!».
«Τεράστια επιτυχία για τη Μαρία Σάκκαρη και το γυναικείο ελληνικό τένις η πρόκριση για πρώτη φορά σ’ έναν ημιτελικό Γκραν Σλαμ».
«Ας πούμε όλοι και ένα μπράβο σε αυτό το ταλέντο του τένις που κάνει περήφανη την Ελλάδα. Προκρίθηκε στα ημιτελικά αντε και στον τελικό και γιατί όχι και νικήτρια. Το αξίζει».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό του Κυπέλλου γυναικών, με τον Πρωτέα Βούλας να επικρατεί 80-76 του Παναθηναϊκού στην παράταση και να τον αφήνει εκτός τελικού!