Κριθαρότο με πεσκανδρίτσα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο σεφ του Πάμε Δανάη μάς έφερε άρωμα θάλασσας και δεν θέλουμε πολύ για να αρχίσουμε να "ταξιδεύουμε"
Ο Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε σήμερα για τους τηλεθεατές του «Πάμε Δανάη!» ένα πιάτο με άρωμα καλοκαιριού! Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε κριθαρότο με πεσκανδρίτσα, φέρνοντας τη θάλασσα στο πιάτο σας!
Θα χρειαστείτε:
1.5 κιλό πεσκανδρίτσα
500 γρ. κριθαράκι χονδρό
10-15 φρέσκα μύδια
60 ml ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
100 ml λευκό κρασί
Λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
Αλάτι και πιπέρι
Δείτε πώς εκτελεί την συνταγή ο σεφ του Πάμε Δανάη και αντιγράψτε τον για ένα πεντανόστιμο πιάτο με άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού:
- Οι ενεργειακές προκλήσεις της ραγδαίας ανάπτυξης των data centers
- Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Τα… χρειάστηκε αλλά έκανε το «διπλό» η «Βασίλισσα»
- Οι ελίτ αδικίες των Γερμανών ρέφερι κατά του Ολυμπιακού
- FWD Greece: Ρεκόρ επενδύσεων και νέα δυναμική το 2025 για τις ελληνικές startups
- Το «ξεγύμνωμα» του Γιαμπλόνσκι μέσω Ισπανίας (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 15.12.2025]
- Μπολόνια – Γιουβέντους 0-1: Δύσκολη νίκη για τη «Μεγάλη Κυρία»
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 15.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/youcef-boukhatem-r5KZ_UAvUe8-unsplash-315x220.jpg)































































![Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/blake-wisz-GFrBMipOd_E-unsplash-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442