Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του να στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.
Οι Ασπρόμαυροι σήμερα (13/05) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ομάδα της Αρκαδίας, με την προπόνηση μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς ο Σίντζι Καγκάβα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Από εκεί και πέρα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί. Οσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση.
Οι υπόλοιποι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης που είχε ως κύριο αντικείμενο την κυκλοφορία της μπάλας και περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» θα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό και να πραγματοποιήσει δοκιμές εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.
Σήμερα (13/05) ξεκίνησε στη Νέα Μεσημβρία η προετοιμασία για την αναμέτρηση. Εκεί όπου όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση.
Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης που είχε ως κύριο αντικείμενο την κυκλοφορία της μπάλας και περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.
Ο Σίντζι Καγκάβα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί.
Την Παρασκευή (14/05) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Χωρίς να ικανοποιήσει, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού στο παγωμένο ΟΑΚΑ με σκόρερ τους Τζούρισιτς, Ζαρουρί και Γεντβάι. Αποβλήθηκε ο Ντε Μάρκο, ντεμπούτο για Τεττέη.
Με τη διαιτησία τα είχε ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-1 με την ΑΕΚ στο Βικελίδης. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στο γκολ του 57ου λεπτού, το οποίο όπως είπε κακώς ακυρώθηκε.
Ο ακατάλληλος Λανουά δεν μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο και χρειάζονται αποφάσεις άμεσα. Στόχος πολύ γρήγορα οι ΕΠΣ να γίνουν πάνω από 35. Κατάντια οι ξένοι να ευνοούν συγκεκριμένες ομάδες