Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Οριακά ο Σωκράτης για τον τελικό

Ολυμπιακός: Οριακά ο Σωκράτης για τον τελικό

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του με την συμμετοχή του στον τελικό να θεωρείται δύσκολη αλλά όχι και απίθανη

Μάχη με τον χρόνο θα δώσει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του εν όψει τελικού. Ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας που τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ μόλις στο 4ο λεπτό υποβλήθηκε σήμερα όπως αναμενόταν σε ιατρικές εξετάσεις.

Απάντηση με σιγουριά για το αν θα προλάβει ή όχι τον τελικό δεν μπορεί να δοθεί. Και αυτό είναι το θετικό κομμάτι της υπόθεσης καθώς ο μυϊκός τραυματισμός (επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση για θλάση πρώτου βαθμού) που έχει υποστεί είναι πιθανό να ξεπεραστεί στο μικρό διάστημα των εννέα ημερών που απομένουν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου.

Μέρα με την μέρα ο Σωκράτης θα δώσει «μάχη» για να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον τραυματισμό του και έτσι να προσφέρει την δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να τον έχει στα πλάνα για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια για το νταμπλ.

Αν επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να «τρέξει» όμως από την στιγμή που μιλάμε για το τελευταίο ματς της χρονιάς που κρίνεται τίτλος είναι δεδομένο πως ο Σωκράτης θα κάνει ότι μπορεί για να είναι έτοιμος.

Ειδικά από την στιγμή που τόσο ο Μπα όσο και ο Αβραάμ είναι τραυματίες με τον Μαρτίνς να έχει μόνο τον Σεμέδο ως καθαρό στόπερ διαθέσιμο μαζί με τον νεαρό Καλογερόπουλο.

Και βεβαίως τις λύσεις Χολέμπας και Εμβιλά στο 3-4-3 που είδαμε και χθες να αγωνίζονται δίπλα στον Σεμέδο.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024