Μνήμες της υπόθεσης της Καλλιθέας και της απόπειρας δολοφονίας της Ιωάννας, ξύπνησαν στο κέντρο της Αθήνας, με γυναίκα να καταγγέλλει επίθεση από άνδρα με καυστικό υγρό, ενώ περπατούσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η νεαρή κοπέλα, 26 ετών, κατήγγειλε ότι ένας άνδρας της προκάλεσε εγκαύματα με βαμβάκια που ήταν εμποτισμένα με άγνωστο υγρό.
Η κοπέλα κατήγγειλε ότι, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της και ο δράστης, αφού την έριξε στο έδαφος, την ακινητοποίησε και με βαμβάκια εμποτισμένα με υγρό της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο.
Στη συνέχεια, ο εν λόγω άνδρας φέρεται να επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.
Το συμβάν έγινε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ωστόσο σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας.
Στο νοσοκομείο η κοπέλα
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται έχοντας υποστεί εγκαύματα, όχι πάντως στον βαθμό που έχει η Ιωάννα.
Δεν αποκλείεται, δε, τις επόμενες ώρες να πάρει εξιτήριο.
Πάντως, οι αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη αν πράγματι πρόκειται για κάποιο υγρό που προκάλεσε εγκαύματα ή όχι.
Η Ιωάννα που ζει εδώ και 10 μήνες τον απίστευτο Γολγοθά μετά την επίθεση με βιτριόλι
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας