Συγχαρητήρια στον Πέδρο Μαρτίνς και στους παίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο Νταβίντ Φουστέρ.
Ο Ισπανός, που αγωνίστηκε για μια εξαετία στο μεγάλο λιμάνι και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Ολυμπιακού, μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, αλλά παρακολουθεί την πορεία των Πειραιωτών και πανηγυρίζει μαζί τους τις επιτυχίες τους.
Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα που ανέβασε στα social media ο Ισπανός, ο οποίος αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του συλλόγου και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Πειραιά να κατακτήσει 6 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα, την εξαετία που φόραγε τα ερυθρόλευκα.
«Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. 46 πρωταθλήματα», έγραψε ο Ισπανός.
Congratulations to all the people who loves this amazing club! 46 championships! 🔴⚪⚽🏆
Ο Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Τσέλσι, αλλά και το αν υπάρχει πιθανότητα η ομάδα του να κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους που διεκδικεί.
Το «Telesport» αποκαλύπτει πώς ο Τζάστιν Ρόμπινσον της Παρί θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό – Το buy out του Αμερικανού και το συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα.