Σε ουδέτερη έδρα και όχι στην Πορτογαλία αναμένεται να γίνει ο πρώτος αγώνας για τα προημιτελικά του Champions League ανάμεσα στην Πόρτο και την Τσέλσι.
Εκτός Πορτογαλίας και όχι στο «Ντραγκάο» αναμένεται να διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Πόρτο και Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League. Σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας, ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, με το Βουκουρέστι και τη Σόφια να είναι αυτή τη στιγμή τα δύο μεγάλα φαβορί για να αναλάβουν το παιχνίδι.
Ο λόγος είναι τα μέτρα κατά της πανδημίας που έχει πάρει η Πορτογαλία (όπως και πολλές άλλες χώρες), η οποία δεν αφήνει τους κατοίκους από το Ηνωμένο Βασίλειο να εισέλθουν στη χώρα.
Έτσι, η αναμέτρηση δεν θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία, με το μπαλάκι να πηγαίνει στην UEFA στην εύρεση νέας έδρας. Όσο για τη ρεβάνς, ο αγώνας θα γίνει κανονικά στο Λονδίνο εφόσον δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Ποτέ στο παρελθόν από την ΚΕΔ δεν ορίστηκε Τετάρτη, Κυριακή ο ίδιος ξένος διιατητής (Γιούγκ), οι Κουμπαράκης, Τζήλος αντί να τιμωρηθούν μπήκαν ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, άγνωστο με ποια κριτήρια δίνονται διπλοί ορισμοί
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Volley League Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σημαντική απώλεια για την Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, καθώς θα αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια χωρίς τον Ντίνο Γενηδουνιά, ύστερα από την αποβολή του για βιαιοπραγία στην αναμέτρηση με την Κροατία.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι!