O Σάκης Ρουβάς ανήρτησε την πιο τρυφερή φωτογραφία με πρωταγωνίστριες τις κόρες του.
Με αυτή την οικογένεια, τα media δεν θα πάψουν ποτέ να ασχολούνται! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής ζωής, μέσα από ένα δυνατό love story.
Η προσωπική τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των παιδιών τους. Ο Σάκης και η Κάτια έχουν μια πολύτεκνη οικογένεια, ενώ δεν χάνουν στιγμή να καμαρώνουν τα παιδιά τους, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες στα social media.
Αυτή τη φορά ο Σάκης Ρουβάς ανήρτησε στις ιστορίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις κόρες του Αναστασία και Αριάδνη, οι οποίες έπαιζαν με τον μπαμπά τους το κλασικό παιδικό παιχνίδι «Μουτζούρης».
Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ο δημοφιλής τραγουδιστής απαθανάτισε την εν λόγω φωτογραφία στην οποία φαίνεται μουτζουρωμένους από τους μαρκαδόρους που χρησιμοποίησαν οι κόρες του.
Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα έγραψε στην εν λόγω φωτογραφία, χαμογελώντας: «Ποιος βρήκε τον μουτζούρη;»
Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του τραγουδιστή με τις κόρες του.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.