Δημήτρης Λιγνάδης : Τι ώθησε τη γυναίκα – κλειδί να μιλήσει τώρα για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη
«Είμαι μητέρα –Ήθελα να έχω καθαρή τη συνείδησή μου», σημείωσε η καθοριστική μάρτυρας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.
Καθοριστική στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν η μαρτυρία της γυναίκας που κατέθεσε την Παρασκευή εναντίον του, σχετικά με όσα γνώριζε τα τελευταία χρόνια που μπαινόβγαινε στο σπίτι του, βλέποντας ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται.
Η ίδια ισχυρίστηκε ότι διατηρούσαν σχέση, ωστόσο δεν μίλησε γιατί φοβόταν μετά από απειλές που δέχτηκε από εκείνον.
Μιλώντας στo STAR, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να ξεπεράσει τους φόβους της: «Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου» εξήγησε.
«Αν μιλήσεις, θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»
Η γυναίκα αυτή προχώρησε σε μια κατάθεση-φωτιά για τον γνωστό ηθοποιό σκηνοθέτη το βράδυ της Παρασκευής, η οποία ήταν καθοριστική για τη σύλληψή του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η εν λόγω γυναίκα γνώρισε τον σκηνοθέτη το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης. Η εν λόγω γυναίκα γοητεύτηκε από εκείνον, τον ερωτεύτηκε και ήρθαν πολύ κοντά.
Μάλιστα, για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, όπου έβλεπε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι γινόταν, αντέδρασε.
Στην κατάθεσή της, η γυναίκα – «κλειδί» φαίνεται να υποστήριξε πως: «Το 2016 ου είπα ‘θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω’. Μου απάντησε ‘αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα’».
Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό από τότε, ενώ ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη.
«Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα νεαρά αγόρια αλλά και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν».
- Λάρισα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 47χρονος κρεοπώλης για διακίνηση ναρκωτικών
- Ρευματοκλοπές: Στα 450 εκατ. ευρώ ετησίως το κόστος – Στα 60 ευρώ η επιβάρυνση ανά λογαριασμό
- Το ερώτημα που έχει διχάσει τους σταρ του Χόλιγουντ – Είναι ή δεν είναι το Die Hard χριστουγεννιάτικη ταινία;
- Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δήμου Πειραιά: Ευρύ φάσμα δράσεων εστιάζοντας στις ευρωπαϊκές αξίες
- Οι αμοιβές των μάνατζερ εκτοξεύονται
- Καρυστιανού: Ο έλεγχος της ΑΑΔΕ δεν έγινε μόνο για τον εκφοβισμό αλλά για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου Ναυτικών Γονέων ΑμεΑ
- Αγρότες: Με τα τρακτέρ τους οδεύουν για τις σήραγγες των Τεμπών – Θα τις κλείσουν για 5 ώρες μόνο για τα φορτηγά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-leggat-2iOqib5eLE8-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442