Η ΕΣΑΠ, μετά την ανακοίνωση ότι αναβάλλεται η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Μίλωνα για τη 12η αγωνιστική της Volley League, ανακοίνωσε την αναβολή και του ντέρμπι μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του ΠΑΟΚ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Αυτό συνέβη διότι βρέθηκε και 6ο κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη του Ολυμπιακού.
Δείτε την ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:
«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση εξετάσεων αντί covid-19 τεστ βρέθηκε και έκτο κρούσμα σε αθλητή του Ολυμπιακού το οποίο αφορά στον δεύτερο πασαδόρο της ομάδας.
Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας της Σύρου παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.
Κατά συνέπεια, ο αγώνας της 13ης Αγωνιστικής της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και στον Π.Α.Ο.Κ. αναβάλλεται σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ».
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει του αγώνα με τη Βαλένθια και όσα είπε για την αυτοπεποίθηση που νιώθει πλέον, αλλά και την αγάπη του κόσμου.