Ο Ολυμπιακός με μία καταπληκτική εμφάνιση χθες βράδυ Πέμπτης (18/2) επικράτησε 4-2 της Αϊντχόφεν και έκανε το πρώτο, σημαντικό, βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.
Μετά τη μεγαλειώδη ευρωπαϊκή νίκη, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε μία θριαμβευτική ανάρτηση με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πανηγυρίζουν το γκολ του Γιώργου Μασούρα με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 4-2 και έχει ως λεζάντα τα εξής λόγια: «Τα λιοντάρια του Πειραιά!»
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν 160 καθίσματα και η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ενώ ο Παναθηναϊκός με ποινή έδρας για ρίψεις δυο κροτίδων και πέντε πυροτεχνημάτων. Υπάρχει λογική;