ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός : Τριπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού και δοκάρι με τον Εμβιλά!
Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Εμβιλά να σουτάρει δυο φορές, με τη δεύτερη να βρίσκει στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια σούταρε και ο Καμαρά με το σουτ να περνάει δίπλα από την εστία του Πασχαλάκη.
Ο Ολυμπιακός έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία πολύ νωρίς στο παιχνίδι για να ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Πιο συγκεκριμένα, στο 14ο λεπτό του ματς ο Δικέφαλος του βορρά έκανε λάθος σε νευραλγικό χώρο στο κέντρο, με τον Φορτούνη να κερδίζει και να βγάζει σέντρα ακριβείας από τα δεξιά όπως επιτίθεται ο Ολυμπιακός.
Εκεί βρέθηκε ο Εμβιλά ο οποίος σούταρε με το αριστερό με τον Πασχαλάκη να αποκρούει. Στο ριμπάουντ ο Γάλλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και κατόπιν, ο Καμαρά σουτάρει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.