Σε ένα μεταγραφικό… ντόμινο που θα ηχήσει δυνατά στην ποδοσφαιρική Ευρώπη θέλει να προχωρήσει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Σε ένα ντόμινο που έχει μέσα τα ονόματα των Κιλιάν Εμπαπέ, Λιονέλ Μέσι και Κουν Αγκουέρο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα As, ο Ποτσετίνο δεν θεωρεί απαραίτητη την παραμονή του Εμπαπέ στην Παρί. Να τονίσουμε, μάλιστα, πως ο Γάλλος δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει.
Ο Ποτσετίνο θεωρεί πως ο Εμπαπέ μπορεί να πουληθεί έναντι ενός πολύ μεγάλου ποσού στην Ρεάλ Μαδρίτης και με αυτά τα χρήματα η Παρί να επενδύσει στις δύο… βόμβες που θέλει να ρίξει.
Ποιες είναι αυτές; Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κουν Αγκουέρο. Ο Ποτσετίνο θέλει τους δύο συμπατριώτες του στο Παρίσι προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του Champions League και ας… θυσιάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.