Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας προτείνει την χρήση εγκαταστάσεων της Μητρόπολης για λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων
Μιλώντας στο κυριακάτικο μήνυμα του, έθεσε στη διάθεση της Πολιτείας τόσο τα 89 πνευματικά κέντρα της Μητρόπολης όσο και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις ώστε να χρησιμοποιηθούν για εμβολιαστικά κέντρα
Την πρόθεση της Μητρόπολης Φθιώτιδος να διαθέσει εγκαταστάσεις της για την λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων, εφόσον επιτρέπεται από το νόμο, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κκ Συμεών.
Μιλώντας στο κυριακάτικο μήνυμα του, από την Μητρόπολη Φθιώτιδας, έθεσε στη διάθεση της Πολιτείας τόσο τα 89 πνευματικά κέντρα της Μητρόπολης όσο και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, αμφιθέατρα, αίθουσες κοινωνικών φορέων, ακόμα και τους ίδιους τους Ναούς, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν για εμβολιαστικά κέντρα ακόμη και για σχολεία.
«Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε όχι για να δημιουργήσουμε προβλήματα», τόνισε ο Μητροπολίτης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας