Η Άρσεναλ πάει από ήττα σε ήττα, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, να έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο βαθμολογικό ξεκίνημα εδώ και 45 χρόνια.
Οι «κανονιέρηδες» δε σηκώνουν με τίποτα κεφάλι και ο Αλαν Σίρερ με δηλώσεις του εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την ομάδα του Λονδίνου.
Όπως τόνισε, δεν αποκλείεται η Άρσεναλ να υποβιβαστεί στην Championship.
«Τους παρακολουθείς και δεν έχουν ούτε φαντασία, ούτε κουράγιο να αντιδράσουν. Δεν θα ήταν απίθανο στο τέλος της σεζόν να συμβεί κάτι τρελό και εάν συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, δεν αποκλείεται να φτάσει η Αρσεναλ σε σημείο να υποβιβαστεί», δήλωσε ο Σίρερ για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.