Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην Ισπανία και ηττήθηκε από τη Βαλένθια με 95-83 στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Euroleague.
Από την άλλη, η επόμενη αντίπαλος των «Πρασίνων» την ερχόμενη Πέμπτη, Μπασκόνια, διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε με 86-68 και περιμένει με ανεβασμένη την ψυχολογία την αρμάδα του Γιώργου Βόβορα.
Για τον Παναθηναϊκό, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα του στην εφετινή EuroLeague, έπεσε στο 2-5 ενώ αγνοοεί τη νίκη εδώ και περίπου έναν μήνα και συγκεκριμένα από τις 22 Οκτωβρίου και τον αγώνα με τη Φενέρ.
Η «νέα» Εθνική που παρουσιάστηκε στο παιχνίδι με την Παραγουάη, είναι μια εκδοχή χωρίς προοπτική και με συγκεκριμένες «δεσμεύσεις», που την κρατούν δέσμια στην εξέλιξη. Η διαχείριση του Κωνσταντέλια και το παλαιότερο παράδειγμα με τον Φορτούνη, δείχνουν τον δρόμο για όσα... δεν πρέπει να γίνουν.
Ο Άρης Betsson έφυγε με το διπλό από την Ρόδο (96-92), για την 23η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Ρεκόρ καριέρας σε πόντους ο Αμίν Νουά με 31. Εξαιρετικός και ο Αντετοκούνμπο με πέντε τάπες.