Ο αμερικανός γκαρντ μπήκε στη δεύτερη περίοδο στο χθεσινό (5/11) αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ και σε μια προσπάθειά του για ριμπάουντ στα πρώτα λεπτά της συμμετοχής του τραυματίστηκε.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί αρχικά εκτός παρκέ, αλλά και να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο του δεξιού του ποδιού.
Το αποτέλεσμα αυτής έδειξε πως έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γονάτου, γεγονός που σημαίνει ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες.
Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Ο Άαρον Χάρισον υποβλήθηκε σήμερα (6/11) σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Αθηνών, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε πως έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γονάτου. Ο χρόνος αποθεραπείας του αμερικανού γκαρντ υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Χορηγός θεώρησε ότι μια επιταγή 200.000 δολαρίων θα του εξασφάλισε τουλάχιστον μια... αγκαλιά στη μέση, ωστόσο η Έλενα Ριμπάκινα είχε εντελώς διαφορετική άποψη.
Το κλίμα στη Μονακό παραμένει -όπως φαίνεται- πολύ κακό, με τον Μάικ Τζέιμς να σπρώχνει τον Έλι Οκόμπο μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.
Στον αγώνα Κηφισιά-ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε ότι οι ρέφερι δεν είναι έτοιμοι, παρά την άποψη του προέδρου της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, την οποία ο Λανουά αντιμετωπίζει με εκκωφαντική σιωπή. Κατέρρευσε το αφήγημα