Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ : Ο Μπάιντεν μπέρδεψε τις εγγονές του και παρουσίασε τον… νεκρό γιο του
Αλλεπάλληλες γκάφες από τον Τζο Μπάιντεν.
Αλλεπάλληλες γκάφες έκανε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε υποστηρικτές του στη Φιλαδέλφεια, καθώς μπέρδεψε τις εγγονές του και αντί για αυτές παρουσίασε τον γιο του, τον Μπο… ο οποίος έχει πεθάνει από το 2015.
«Ιδού ο γιος μου, Μπο Μπάιντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεγεί στη Γερουσία του Ντέλαγουερ. Ιδού η εγγονή μου, η Νάταλι», είπε, αγκαλιάζοντας από τους ώμους μια άλλη εγγονή του, τη Φίνεγκαν.
BREAKING: Joe Biden confused his daughter with his diseased son “Beau Biden” pic.twitter.com/d3mf0BBABm
— Freelance News (@3lancenews) November 3, 2020
Αντιλαμβανόμενος τι συνέβη, ο 77χρονος βετεράνος πολιτικός, συνέχισε, εμφανώς συγχυσμένος: «Α, όχι, περιμένετε, δεν είναι αυτή». Και αγκάλιασε τη «σωστή» εγγονή, τη Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο.
Ο Μπάιντεν είναι γνωστός για τις γκάφες του.
Επισκέφτηκε τον τάφο του γιου του ο Μπάιντεν
Ο πρώην αντιπρόεδρος είχε πολύ στενή σχέση με τον γιο του, τον Μπο, για τον οποίο μιλάει συχνά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του.
Ο Μπο Μπάιντεν, πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, ο οποίος είχε υπηρετήσει και στο Ιράκ με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, ήταν ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ, όμως πέθανε σε ηλικία μόλις 46 ετών από καρκίνο στον εγκέφαλο.
Νωρίτερα, ο Τζο Μπάιντεν επισκέφτηκε τον τάφο του γιου του πριν συνεχίσει τις υποχρεώσεις του.

- Μικρολίμανο: Ληστής εισέβαλε με μπαλτά σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Άρπαξε 12.000 ευρώ
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη επί του Αμαρουσίου (vid)
- Μητρόπολη Αθηνών: Ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τρομοκρατίας – Ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη
- Καιρός: Περαιτέρω επιδείνωση ενόψει, με καταιγίδες και πυκνά χιόνια – Το εντυπωσιακό και παράδοξο φαινόμενο
- Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’
- Σάνεν Ντόχερτι: Πικρή δικαστική μάχη 18 μήνες από τον θάνατο της – Η περιουσία, ο πρώην σύζυγος και η προδοσία
- Ινδονησία: Εντοπίστηκε μία σορός μετά τη συντριβή του μικρού αεροσκάφους
- ΕΕ: Βαθαίνει το μισθολογικό χάσμα – Μπορούν οι συλλογικές συμβάσεις να λειτουργήσουν ως ανάχωμα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)






















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442