Ο Κάρλος Καρβαχάλ μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/10, 22:00) κόντρα στην ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο προπονητής της Μπράγκα, έπειτα από την προπόνηση της ομάδας του ενόψει του αγώνα, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την Ένωση.
Μάλιστα, ο άλλοτε προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ελληνικό σύλλογο, τονίζοντας πως θα τον δυσκολέψει πολύ.
Αναλυτικά είπε: «Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή αντίπαλος, η οποία στο Europa League δεν έχει χάσει εκτός έδρας από το 2011. Δεν είναι τυχαίο αυτό και μάλιστα δέχεται δύσκολα γκολ. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια από το Σεπτέμβριο του 2017.
Αυτό δείχνει πολύ καλά τις δυσκολίες που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην αυριανή αναμέτρηση. Ο προπονητής της είχε μόνο τους μισούς παίκτες για να δουλέψει το τελευταίο διάστημα. Έχουμε μπροστά μας αυτές τις προκλήσεις, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για το ματς. Πρέπει να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Γνωρίζω πολλά για την ΑΕΚ, καθώς δούλευα στο παρελθόν στην Ελλάδα.
Έχουμε έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και τρεις ισοδύναμες ομάδες. Η Ζόρια επίσης είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Εμείς τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με την ΑΕΚ. Αντιμετωπίζουμε μια συνεπή και ισχυρή ομάδα, η οποία παίζει ιταλικό στυλ ποδοσφαίρου».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Το rotation του Μεντιλίμπαρ που έκανε την δουλειά του, η δεύτερη φορά ξεκούραστα και ο Άγιαξ που δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος αλλά σφύζει από ταλέντο
O Τάσος Δουβίκας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και την ντοπιέτα που πέτυχε στο ματς της Κόμο με την Τορίνο, παραχώρησε δηλώσεις και στάθηκε στην πορεία του συνόλου του Φάμπρεγας, αλλά και στη δική του εξέλιξη.
Σαν σήμερα πριν από 31 χρόνια (25/1/1995), ο Ερίκ Καντονά κλωτσάει έναν οπαδό της Κρίσταλ Πάλας στις κερκίδες του «Σέλχαρστ Παρκ» στο Λονδίνο. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…