Γκράβα: Διάρρηξη στο κυλικείο του σχολείου για… 100 ευρώ
Μία απίστευτη διάρρηξη σημειώθηκε χθες σε σχολείο της Γκράβας, όταν άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πόρτα, έσπασαν τα κάγκελα, αλλά και τον... τοίχο προκειμένου να εισβάλλουν στο κυλικείο του σχολείου.
Μία απίστευτη διάρρηξη σημειώθηκε χθες σε σχολείο της Γκράβας, όταν άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την πόρτα, έσπασαν τα κάγκελα, αλλά και τον… τοίχο προκειμένου να εισβάλλουν στο κυλικείο του σχολείου.
Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες, ενώ οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα του ταμείου, καθώς και τρόφιμα.
Μάλιστα, πήραν ακόμα και τον πυροσβεστήρα! Ο ιδιοκτήτης του κυλικείου δεν πίστευε στα μάτια, διευκρινίζοντας σε δηλώσεις του πως το γυμνάσιο δεν τελεί υπό κατάληψη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας