Ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει σε όλα με την Ουντινέζε, όπως και με τον Κρίστο Γκονζάλεθ, όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε λόγω υπερβολικών απαιτήσεων των εκπροσώπων του.
Η απόκτηση του Κρίστο Γκονζάλεθ δεν προχώρησε τελικά παρότι υπήρχε η αίσθηση στον ΠΑΟΚ πως όλα βαίνουν προς τον σωστό δρόμο. Ο Δικέφαλος είχε πάρει την υπογραφή της Ουντινέζε και μέχρι αργά το βράδυ πάλευε για την υπογραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού.
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε πει το «ναι» σε προφορικό επίπεδο, όμως το χαρτί με την υπογραφή δεν έφτασε ποτέ. Οι Ασπρόμαυροι ενημερώθηκαν πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να πληρωθούν και οι εκπρόσωποι του.
Ο ΠΑΟΚ, που δεν θέλει να μπαίνει σε πλειστηριασμούς, έκρινε πως η απόκτηση του Γκονζάλεθ δεν θα είναι προς το συμφέρον του συλλόγου με αποτέλεσμα να αποσύρει το ενδιαφέρον του στο παρά 5’.
Οι μεταγραφές έκλεισαν με την απόκτηση του Τόμας Μουργκ και θα συνεχιστούν, πιθανότατ,α με την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος. Εφόσον εντοπιστεί κάτι αξιόλογο και στη θέση που χρειάζεται ο Δικέφαλος ενίσχυση.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να σημειώνει 21 πόντους και να είναι καθοριστικός στο τέλος και τον Σασα Βεζένκοφ να προσθέτει 24, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 87-82 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ σε ντέρμπι «θρίλερ».
Βάσει όσων αποκαλύπτει δημοσίευμα της αγγλικής «Mirror», η πρωτοπόρος της Premier League, Άρσεναλ βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Καρέτσα το καλοκαίρι.