Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ξεχωρίζει στο «καλεντάρι» της Ευρωλίγκας την ερχόμενη Παρασκευή (09/10, 21:00).
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και αυτοί είναι ο Ισπανός Ντάνιελ Ιερεθουέλο, ο Γάλλος Ζοσέφ Μπισάνγκ και ο Λιθουανός Γκίτις Βίλιους.
Ο Ιερεθουέλο ήταν μέσα στους τρεις ρέφερι του τελευταίου ευρωπαϊκού ντέρμπι των δύο ομάδων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (02/03), ενώ κανείς τους δεν σφύριξε φέτος κάποιο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2 HD.
Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο (58-34 το σκορ) και με τον Σάσα Βεζένκοφ να σκοράρει 28 πόντους, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ με 100-93.
Αυτοί είναι οι 11 που ξεκινούν για τον Ολυμπιακό στο κρίσιμο ματς της της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League απέναντι στη Λεβερκούζεν.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.