Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Κράσνονταρ, Βάντερσον είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Τούμπας που θα δώσει σε μία από τις δύο ομάδες το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.
Ο μεσοεπιθετικός των Ρώσων μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αποτελεί το ματς της χρονιάς για αυτούς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι- τελικό και πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Είναι ο αγώνας της χρονιάς για όλους εδώ στον σύλλογο. Θα πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ούτως ώστε η ομάδα να έχει μια καλή εμφάνιση και να προχωρήσει στους ομίλους του Champions League. Αυτός είναι ο στόχος όλων μας».
Για το μέλλον του: «Θα δουλέψω για να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά τόσο ατομικά, όσο και για το κλαμπ. Είμαι επικεντρωμένος στην επίτευξη των στόχων μας, ούτως ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ την Κράσνονταρ».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»