Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εχασε δικό του ματς ο Τσιτσιπάς

Εχασε δικό του ματς ο Τσιτσιπάς

«Αυτοκτονία» για τον Στέφανο Τσιτσιπα! Ο Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό ATP 500 του Αμβούργου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 5-7).

«Αυτοκτονία» για τον Στέφανο Τσιτσιπα! Ο Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό ATP 500 του Αμβούργου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 5-7).

Ουσιαστικά, ο Τσιτσιπάς έχασε το ματς μέσα από τα χέρια του. Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε μπροστά με 5-3 και ήθελε ένα game για να κατακτήσει την κούπα. Ωστόσο, ο Ρώσος έκανε την αντεπίθεσή του, κερδίζοντας τέσσερα game στη σειρά.

Έτσι, ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να βάλει… φρένο στην κατάρα που τον κυνηγάει στα τουρνουά ATP 500. Έχει προκριθεί πέντε φορές στον τελικό αυτής της κατηγορίας, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.

Από την άλλη, ο 22χρονος Ρώσος (Νο.14) με τη νίκη στο Αμβούργο, κατέκτησε την 5η κούπα στην καριέρα του.

Στο πρώτο σετ, ο Ρούμπλεφ έκανε μόνο τέσσερα αβίαστα λάθη και με μπρέικ έγραψε το 1-0. Το δεύτερο σετ το πήρε εύκολα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με το μπρέικ στο τέταρτο game να είναι καθοριστικό.

Το μομέντουμ ήταν με το μέρος του Έλληνα τενίστα, αλλά τελικά γίναμε μάρτυρες μιας μεγάλης ανατροπής.  Με νέο μπρέικ, ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-3, έφτασε στο 3-5 και ήταν μια… ανάσα από την κούπα.

Ωστόσο, ήρθε η απάντηση του Ρούμπλεφ, που του σφράγισε και τον τίτλο. Ο Ρώσος έχασε μόνο τρεις πόντους σε ισάριθμα game , με το ματς του Αμβούργου να τελειώνει μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά.

Πλέον, ο Στέφανος επικεντρώνεται στο Roland Garros. Την Τρίτη (29/9) ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Χάουμε Μουνάρ για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024