Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως η συμφωνία με την Ριέκα για την απόκτηση του Άντονι Τσόλακ επισημοποιήθηκε πριν από λίγο με τον παίκτη να έρχεται στη Θεσσαλονίκη στις 20:00 για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Στα Ασπρόμαυρα ντύθηκε ο Άντονι Τσόλακ καθώς ο ΠΑΟΚ και η Ριέκα ήρθαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του παίκτη.
Ο Δικέφαλος θα δαπανήσει ένα ποσό που φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ με τους Κροάτες να κρατάνε και ένα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 15%. Ο 27χρονος επιθετικός που πίεζε τους συμπατριώτες του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, αποφάσισε με την σύμφωνη γνώμη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ταξιδέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Η άφιξή του αναμένεται να γίνει στις 20:00 με τους ανθρώπους του Δικεφάλου αμέσως να περνούν στο δια ταύτα για να μην χαθεί χρόνος προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια αφού βγει το δελτίο του να δηλωθεί και στην λίστα της UEFA.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.