Ο Κλαρκ Ενσικουλού επιστρέφει στις προπονήσεις του Ατρομήτου, κατόπιν εισήγησης του Νταμίν Κάναντι.
Ο 28χρονος από το Κογκό είχε ειδοποιηθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας ότι δεν υπολογίζεται, κι έτσι έψαχνε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2021.
Ωστόσο, όλα φαίνεται πως αλλάζουν, καθώς ο τεχνικός του Ατρομήτου, που τον γνωρίζει από την πρώτη του θητεία στο Περιστέρι, θεωρεί ότι ταιριάζει στα πλάνα του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζει την τρελή πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά την πρόκρισή της επί της Ίντερ στους «16» του Champions League, ο θρυλικός Τιερί Ανρί την αποθέωσε.
Η UEFA εξετάζει τις ρυθμίσεις σχετικά με την πολλαπλή ιδιοκτησία σε συλλόγους ποδοσφαίρου, με τον Andrea Traverso, διευθυντή έρευνας και χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας της UEFA, να προειδοποιεί ότι οποιαδήποτε αλλαγή ενέχει σημαντικούς κινδύνους.