Από την στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες του Ολυμπιακού από την έναρξη της προετοιμασίας, η αλήθεια είναι πως είπα από μέσα μου ένα «επιτέλους».
Μας έλειψε το μπάσκετ, μου έλειψε ο μπασκετικός Ολυμπιακός και γενικότερα η δράση και η Ευρωλίγκα (ποια Α1…).
Δυστυχώς η ώρα αυτή συνέπεσε με τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη και δεν μπορούσαμε να το χαρούμε και τόσο, όμως από την άλλη οι Ερυθρόλευκοι με κάθε επισημότητα ξεκίνησαν για τη νέα σεζόν με την ευχή όλων να είναι να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να πάνε μπροστά.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.