Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ζοσέ Μαουρίτσιο, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το βράδυ της Δευτέρας να ανακοινώνει το διαζύγιο με τον Βραζιλιάνο μέσο.
Οι Θεσσαλονικείς με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν τους φιλάθλους του συλλόγου ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Λατινοαμερικάνου άσου και θα χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ευχαρίστησαν τον Μαουρίσιο για τη διετή προσφορά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο του Χοσέ Μαουρίσιο δεν θα ανανεωθεί. Ο Μαουρίσιο υπήρξε κομβικός ποδοσφαιριστής στην πιο επιτυχημένη διετία της σύγχρονης ιστορίας του Συλλόγου, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.
Ευχαριστούμε τον Μάου όχι μόνο για τα 92 ματς, τα 9 γκολ, τις 4 ασίστ, τα 6.942 λεπτά υψηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την νοοτροπία που έφερε στα αποδυτήρια. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε ευτυχία στην οικογενειακή του ζωή!».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.